Dorohoi News Logo

Trupa HI-Q a făcut senzaţie la Zilele comunei Cristineşti - VIDEO | FOTO

Concert Hi-Q01

Zilele comunei Cristineşti s-au încheiat cu un concert aşteptat atât de copii şi tineri, cât şi de adulţi. Încă de la primele melodii ale trupei HI-Q, parcul "Ioan şi Natalia Corbu” s-a dovedit neîncăpător pentru sutele de spectatori. Piese ca „Aşa-s prietenii”, „Un minut” sau „Razna” i-au făcut pe toţi cei prezenţi să danseze şi să cânte fiecare vers. Binecunoscutul hit „Gaşca mea”, a încheiat ultima seară de spectacol.

„Am văzut parcul plin de oameni care cântau alături de noi şi ne-am simţit foarte bine. Nu ne pare rău ca am venit aici, avem zilnic sute de kilometri de făcut şi mereu urcăm pe scenă la fel de încântaţi”, a declarat Dana Nălbaru, solista trupei HI-Q, la finalul concertului.

„Sunt mulţumit de cum a ieşit. În primul rând, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că vremea a ţinut cu noi, mă bucur că toată lumea s-a simţit bine şi mai ales, mă bucur pentru că artiştii au răspuns invitaţiei noastre. Totul a fost foarte bine, aşa cum am programat”, a conchis primarul Marinel Stredie. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)





Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web